Mennyibe kerül a TB havonta?
Figyelt kérdés
Ha valaki otthagyja az iskolát, 18 elmúlt, és nem kezd el dolgozni, annak mennyibe kerül a TB?2010. dec. 21. 23:55
2/5 anonim válasza:
pontosabban 5100ft, én múlthéten intéztem el.
3/5 anonim válasza:
Illetve, ha szociálisan rászoruló vagy akkor be kell menni (nem jut eszembe hova) és ingyenes.
4/5 anonim válasza:
Az önkéntes eü-hozzájárulás 4950 Ft/hó 2010-ben.
Az APEH-nél kell intézned.
Ha most idén hagytad ott a sulit (és lettél 18 éves) akkor augusztus 31-ig az állam fizette az eü-hozzájárulásodat, szeptember 1-től kell fizetned magadnak.
Minél gyorsabban intézd el, nehogy büntetést kapj emiatt!!!
5/5 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Meg, ha véletlen eltörik pl. a kezed akkor súlyos pénzt kell kifizetni a kórházi ápolásért. De, ha csak a házi orvoshoz kell menned az is súlyos pénz. Minél előbb !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!