A TB csak ott finanszirozza az orvosi ellatast, ahova hivatalosan be vagyunk jelentve?
Figyelt kérdés
Videki vagyok, osztol Pestre megyek egyetemre. Ha netan ott orvosra van szuksegem, ellatnak az allam szamlajara attol, hogy a lakcimem nem ott van bejelentve?
Vagy ha pl. nogyogyaszhoz kell mennem. Nalunk (kisvaros) nincs nogyogyaszati rendeles.
2009. jan. 22. 14:30
1/1 anonim válasza:
én sokat költöztem az országban, és sehol nem volt gond. Ha már dolgozni fogsz, akkor táppénzre csak a bejelentett orvosod tud kiírni, de az nem csak a bejelentett lakcím szerint lehet jelentkezni, hanem bárhova. Én mát 3-szor átjelentkeztem más orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!