Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Van valakinek hallásproblémája...

Van valakinek hallásproblémája- ha igen milyen?

Figyelt kérdés

Akinek vannak hallásproblémái az hogy kezeli őket ?

Valaki próbált már mvien kezelést rá?

Nekem szúr néha a fülem és eldugul. Tudom, hogy ez nem feltétlen azt jelenti, de kíváncsi vagyok, hogy akinek van, annak mik a panaszai stb. Kérlek írjátok le.

Köszönöm :)

2010. dec. 12. 21:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem írtad le a korodat, mert ez a fül-baj az életkor különböző szakaszaiban mást és mást jelent, illetve más, és más okozza. Persze mi tudjuk, hogy neked természetes az, hogy te tudod a korodat, a napi életed hanghatásait, a fájás gyakoriságát, de ezt nekünk ki kellene találnunk...hogy legalább kicsit érdemben tudjunk válaszolni, a kérdésedre.
2010. dec. 17. 14:19
 2/3 anonim ***** válasza:
Nekem sípol állandóan.
2010. dec. 17. 15:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy már nem aktuális a kérdésed, de nekem is hasonló a problémám. Eldugul a fülem és kattog is. Az orvos Calcium tablettát és orrcseppet írt fel, de nem javult. Szerintem menj el egy orvoshoz. Én is voltam és lehet, hogy megint vissza kéne mennem.
2010. dec. 18. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!