Otrivin allergia-spray megfázásra?
ilyenkor télen, meg ébredéskor folyton be van száradva az orrom, de úgy, hogy kifújni sem tudom. ilyenkor csöpögtetős Nasivint használtam, ami feloldotta a cuccost. most anyukám Otrivin allergia spray-t hozott, mert valami hülye oknál fogva azt mondta a gyógyszertárban, hogy már régóta orcseppezek (pár napja kb.) és hogy gyulladásom lehet (nincs arcüreg gyulladásom, meg semmi ilyesmi), meg ellrgiás sem vagyok semmire.
okozhat valami gondot az otrivin? képes feloldani a cuccost az orromban?
Akkor neked más kéne, menjél el dokihoz és kérj orrdugulásra kezelést.
Egyébként próbálhatod a kamilla gőzének inhalálását is...
Ha csak kb. hét napig használja egyhuzamban az érszűkítő orrcsepet, nem alakul ki a rhinitis medicamentosa (guglizd meg), mint mellékhatás.
Forralj vizet, szórj bele kamillavirágzatot, hagyd egy picit ázni (lefedett fedő mellett), majd hajolj az edény fölé, törölközővel takard a fejed, hogy ráboruljon az edényre és kész. Nem tudok róla, hogy szárítana, amúgy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!