Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ez most mi lehet? Kell műteni?

Ez most mi lehet? Kell műteni?

Figyelt kérdés
1 hete torokgyulladásom van és az orvos adott ma beutalót hétfőre a bicskei gégészetre mert amikor megnézte a torkom azt mondta hogy vmi polip vagy nyúlvány(nem hallottam meg nem is emléxem annyira)...mi lehet??és ha polip akkor kell műteni??
2010. dec. 3. 16:09
 1/10 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, mikor mandulagyulladásom volt, ilyen kis fehér "nyúlvány" szerűség a torkomban. Engem is beutalt gégészetre, ott megnézték, és mondták, hogy ezzel nem kell semmit sem csinálni, mert vagy a mostani gyulladástól is kijöhetett, vagy pedig nekem régen volt mandulaműtétem, és ez csak abból kifolyólag valamilyen hegesedés.

Úgyhogy nekem akkor nem csináltak vele semmit. Nekem azóta is megvan, de nem okoz semmiféle problémát, de azért figyelem, hogy nem e változik....

2010. dec. 3. 16:22
 2/10 A kérdező kommentje:
nekem még megvan a mandulám és soha nem volt semmilyen műtétem de ez is tuti a torokgyulladástól jött ki...de ramélem nem műtik:S:Snem kell műteni:S:S
2010. dec. 3. 16:26
 3/10 anonim ***** válasza:

Neh izgulj, szerintem nem kell műteni....

Te látod amúgy, ha belenézel a torkodba? mikor mész gégészetre?

2010. dec. 3. 16:32
 4/10 A kérdező kommentje:
nem nézegetem..:D hétfőn:S
2010. dec. 3. 18:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Majd írj, hogy mit mondott a doki....
2010. dec. 4. 14:46
 6/10 A kérdező kommentje:
okés:D
2010. dec. 4. 19:56
 7/10 A kérdező kommentje:
aztmondta hogy semmi rosszindulatú:D csak vmi rizsszem nagyságú izé van amit ráérnek kiszedni ami fájdalommentes és 1 mp az egész
2010. dec. 6. 10:12
 8/10 anonim ***** válasza:

Nah látod:)

Örülök, hogy semmi komoly..

Vigyázz magadra!!!

2010. dec. 6. 13:54
 9/10 A kérdező kommentje:
köszi én is:D:D
2010. dec. 6. 18:07
 10/10 A kérdező kommentje:
a neve papilloma.....remélem tényleg fájdalommentes lesz néztem róla képeket lehet durva is:S
2010. dec. 6. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!