Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ahhoz, hogy orvosi igazolást...

Ahhoz, hogy orvosi igazolást kapjak betegnek kell lennem? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, nem vagyok lógos :P De szerdán és csütörtökön nem voltam suliban és holnap szeretnék kérni igazolást, már látszódik rajtam a betegség nyomai.. Ettől függetlenül kaphatok?

Köszönöm szépen a válaszotokat :)

2010. dec. 2. 21:38
 1/10 A kérdező kommentje:
bocsi úgy értem hogy már NEM látszódik :P
2010. dec. 2. 21:39
 2/10 anonim ***** válasza:
Elmész az orvoshoz,elmondod neki a panaszod és azt,hogy x meg y napon nem voltál iskolában és szeretnél igazolást kérni.
2010. dec. 2. 21:43
 3/10 anonim ***** válasza:
Mármint igazolást kérni a kihagyott napokra*
2010. dec. 2. 21:43
 4/10 anonim ***** válasza:
29%

^^ Nah pont ezek miatt katasztrófa az orvosi jogkör.

Mégis mi köze az orvosnak ahhoz h beteg voltál kedden és h(hozzáteszem ami nem is igaz) adjon már igazolást a nagy semmire mivel még dokihoz se mentél megnézetni magad.

Ennyi erővel 1hetet nem járok én se. Azt pénteken elnézek a körzetihez h írjon már igazolást a hétre mert otthon ültem.

Nem tudom mien idióta orvosotok van de mindet felkéne függeszteni az állásából. A tanárok se különbek mert 1ismerősöm eljátszta az oszt. főnökkel h kutya baja heteket hiányzik mégis leigazolja neki a kimaradásait.

18/F

2010. dec. 2. 21:53
 5/10 A kérdező kommentje:

egyetértek veled, tényleg bárki megtehetné ezt, azt hiszem pár osztálytársam így is csinálja mert ők többször is lógnak :S de az az ő bajuk

én tényleg beteg voltam, megfáztam emiatt a hideg szél miatt és mivel nem tudtam dokihoz menni ezért mennék most csakhogy meggyógyultam :/

2010. dec. 2. 22:07
 6/10 anonim ***** válasza:
71%

Az orvos simán ad igazolást, egyépként meg aki nem megy suliba hosszabb távra az magával szúr ki mert lemarad, de van h 1-2 nap hiányzás kifejezetten jót tesz volt már h emiatt én is megcsináltam, de hosszabatt nem és nem is gyakran, persze megtehetném de nem akarok megbukni :D Szal szerintem ennyi bizalom kell legyen az emberekben és teljesen rendben van ez így

16F

2010. dec. 2. 22:17
 7/10 anonim ***** válasza:
egyébként*
2010. dec. 2. 22:18
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

szóval csak megmondom hogy megfázás miatt nem mentem 2 napot és igazolást szeretnék kérni ezekre a napokra?

2010. dec. 2. 22:21
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az orvos tud adni igazolást, kétfélét is, ilyenformán:

1.Kovács Zsuzsa megjelent a rendelésemen, lázas, menjen haza, és maradjon otthon 3 napig.

2. Kovács Zsuzsa teljesen egészséges. Még mozdonyvezetőnek is elmehetne.

Ha nem hajlandó igazolni, hogy beteg is lehettél, de ő a nagy szélben nem is látott, szólni kell pár erős embernek, és jól helybenhagyni a dokit.

2010. dec. 2. 23:15
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen kaphatsz igazolást. :D Ha normális a dokid :D És ezt nem úgy értem, hogy "lazán veszi" a dolgokat és ezért hű de rossz...-.-

Én velem is történt ilyen, sőt olyan is volt már nem egyszer, hogy nem voltam beteg és egy napot nem mentem, mert már idegroncs voltam és muszáj volt pihennem :D Na és? :D Még is jó tanuló vagyok...

2010. dec. 4. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!