Kórházi élmények? Kérdésed túl rövid, a magyarázatod .
Figyelt kérdés
olyanokra is gondolok hogy hogy mentél ki wc-re,meg úgy tudom h csak az intenzíven van olyan hogy van saját szobád,de aki máshol van és látogatják,azt hogy nem zavarja ha a többi szobatársa hallja amit dumáltok,vagy kimentek a folyosóra?meg a fürdés hogy zajlik,a wc-zés,stb...2010. dec. 1. 19:06
1/3 anonim válasza:
nos, a WC tiszta a zuhanyzó is,de vigyél papucsot ha fürödni akarsz.bármikor kimehetsz wc-re
a szobák tiszták,bár kicsit használtak már az ágyak de lehet rajta aludni,tiszta minden
de a kaja a fertelmes,ha teheted szerezz magadnak kaját :D
a tea hát nos az van mikor finom
2 napot voltam bent,de csak a kaja nem tetszett.az ápolónők szépek vagyis is-is korteremtől függ,meg a szomszéd teremben csak lányok voltak :D jó volt....
F/17
3/3 anonim válasza:
Élménynek nem nevezhető a kórház.Úgy tűnik még soha nem voltál.Attól függ hova kerülsz egy régi lepukkantba v. egy viszonylag újba.A Kalocsai kórház jó példa egy része felújított másik része romos.A felújítottban voltam.4-en voltunk egy szobában volt egy wc -nk és egy fürdőnk.Szerintem ez korrekt.Anyu a tüdőósztályon volt(romos rész)hát az katasztrófa.Egyébként lehet ócska állapotú a kórház a lényeg hogy az orvosok jók és elhivatottak legyenek akkor úgy is gyorsan meggyógyulsz és már mehetsz is onnan.A látogatókról annyit hogy senki nem azt figyeli hogy ki miről beszél.Egyébként is mindenkinél ugyan az a téma a CSALÁD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!