Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Milyen tapasztalata van aki...

Milyen tapasztalata van aki átesett szivkatéterezésen?

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 09:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem egy barátomat műtötték, azóta azt hiszi hogy jól van, ugyanugy nem mozog, ugyanugy tömi magába az egészségtelen kajákat, pedig tudom hogy felhivták a figyelmét arra, hogy a műtéttel csak a pillanatnyi életveszélytől mentették meg. Elmondta neki a szakember azt, hogy ha nem változtat az életmódján, akkor ugyanez a baj akárhol előfordulhat a testében, mert ez csak azon mulik, hogy a helytelen étkezési szokások miatt az érrendszer melyik részén történik meg mégegyszer, hogy lerakódások alakulnak ki az ereiben. Sajnos a műtét óta már ujra szokott rosszul lenni, azt mondja: majd ujra megmütenek. Szerintem egy marha.... Nem kellene eddig eljutni. Ha Te még nem műttetted, akkor épp ideje hogy tájékozódj, mitől alakul ki, és mi az ellenszere. Mert van neki. Aki a finomitott olajakat eszi, fehér, értéktelen kenyereket fal, sok tejterméket fogyaszt, keveset mozog, ez mind-mind azt segiti elő, hogy az érrendszer tönkremenjen. Én sokat olvastam már erről a dologról pont a barátom miatt, beszéltem is neki erről, de ugy látom, őt nem nagyon érdekli hogy mi lesz vele, csak a mának él. Pótolni kell az ételeinkből már régóta hiányzó vitaminokat, legfőképpen a C, és E-vitamint, amik az erek, és éppen a sziv fontos tápanyagai. De nem ám 60mg-ot, hanem sokkal-sokkal többet. Kattints a neten a nagydózisu vitaminokra, és meglátod nagy a választék, szinte mindegy melyiket választod, csak a gyógyszertárit ne kérlek, mert abban több az adalék mint a vitamin. Sok sikert, talán még időben adtam az ötletet!
2010. nov. 30. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:

ne a gyógyszertárit ?!

akkor melyiket ?

2010. dec. 18. 15:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Én Lenkeis vagyok, de a Vitaminkirályéról is azt hallottam, hogy hasonlóan tiszta, jó készitmények.
2010. dec. 18. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!