Normális egy injekció után?
Múlt szombat éjjel (nov. 21) kaptam B6-os és algopyrines injekciót a fenekembe. Munkahelyen rosszul voltam (éjszakás voltam), hányingerem volt, az ügyeletes orvos adta be. Azóta is fáj. Pl. ha futok, de néha sima séta közben, vagy ha kicsit úgy ülök, hogy nyomja. Allergiás nem vagyok, de gondolom az nem is járna ilyen tünettel.
Normális, hogy majd egy hét elteltével is fáj? Akkor az orvos táppénzre küldött, de én maradtam dolgozni, ülőmunkát végzem.
Köszönöm a válaszokat! Megkérdezhetem, hogy az ilyen injekciót állva adják be? Nekem úgy adták. Régen kaptam, még kiskoromban injekciót a hátsómba, de akkor tudom, hogy fekve.
Fél lábon kellett állnom, vagyis nagyjából, eléggé billegtem, mivel nem voltam jól. nem is az orvos adta be, hanem az asszisztense. És nagyon fájt. :( Borogatni fogom.
Állva adják, persze.
Én nem kaphatok intramuszkuláris injekciót már, első voltam.
Én szólni szoktam, hogy feküdni szeretnék közben, mert ájulós vagyok.
Ágyon féloldalt fekszem, kezemmel meg szorítom az ágy szélét. Így túlélhető. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!