Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Le lehet tölteni TB-kártyához...

Le lehet tölteni TB-kártyához adatváltozást bejelentő lapot?

Figyelt kérdés
Megváltozott a nevem és a lakcímem, ezeket szeretném bejelenteni. Linkelnétek nekem olyan oldalt, ahol találok ilyen bejelentőlapot? Köszi!
2010. nov. 15. 13:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Ugyanez érdekelne adókártya-ügyben is. :-)
2010. nov. 15. 13:51
 2/5 A kérdező kommentje:

Ja, és segítenétek nekem, hogy a felsoroltakon kívül hová kellhet még bejelenteni az adatváltozásaimat?

-bankom

-apeh

-tb

-mák

-munkaügyi kp.

Hagytam ki esetleg valamit?

2010. nov. 15. 13:53
 3/5 anonim ***** válasza:

Én nem bajlódnék a letöltéssel, mert ha bemész és az ügyintéző elé tolod az új személyid, vagy az azt igazoló okmányt, akkor rögtön átírja a gépben és már adja is az új tb kártyát.

Az Apeh-nál bonyolultabb, ott jobb személyesen, mert van olyan kód, amit magadtól ki nem találsz, azt majd megmondja ott, aki intézi, de most ne várj adókártyát, mert én 5 hónapja nem kaptam meg, mert állítólag elfoyott az anyag, amire csinálják, csak igazolást fogsz kapni, ami 90 napig érvényes.

Kell a bankkártyán kérni egy technikai módosítást, ezt is személyesen jobb, a többit is jól írtad. Minden hivatalos szervnél célszerű.

2010. nov. 15. 16:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Igen, rengeteget kihagytál még: munkahely, összes szolgáltató, okmányiroda, földhivatal...

Ez egy vicc, amúgy. Egy helyre kéne csak, aztán onnan havonta kérje le, akinek kell.

2010. nov. 15. 21:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Viccet félretéve szeretem az alaposságot, okmányiroda, mák, munkahely, tb, apeh, otp ebben a sorrendben letudva. :-) Többi egyenlőre marad a lánykori nevemen. Köszi mégegyszer!
2010. nov. 16. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!