A gyomormosás az fájdalmas?
Milyen jó válaszok :D
Csak egyet mondok: nem adják meg a lehetőséget, hogy együttműködj. Mindenképpen leszíjaznak... a te érdekedben.
Jaja, jók bizony, jobbak, mint a gyomormosás:)
A kórházban van egy erre a célra kialakított szék. A kezeket és a lábakat széles és vastag bőrszíjjakkal oda lehet kötözni. Nejlon kötény az ölbe. Egy betegtolonc elkapja a páciens buksiját hátulról, az orvos felhúz egy fém ujjvédőt, amit nem lehet átharapni, aztán letolják a hüvelykujj vastagságú csövet. A cső másik végén lévő tölcsérbe öntenek 2-3 liter (orvosi szenes) vizet, aztán lefelé fordítják a tölcsért egy vödörbe, a gyomor szintje alá, így (a fizika törvényei alapján) a gyomorból visszafolyik a víz és a gyomortartalom is. Ezt addig ismétlik, míg teljesen tiszta lesz a visszafolyó víz.
Többször láttam már, szerintem nem nagy élvezet...
gyomormosás az SZÖRNYŰ !!!!
50db antipszichotikummal tényleg meg akartam halni, de kihívták az utcán a mentőket. Fél óráig kb a mentőautóban halott voltam, az kiesett időtartam. Utána ordítottam hogy nem kell gyomormosás, jól vagyok ,közben estem össze olyan kóma voltam. Az intenzív osztályon nem töprengtek, valami fehér ruhát rám adtak, egy idétlen székbe ültettek, nem érdekelték hogy én azt kiabálom, nem akarok gyomormosást, ledugtak a torkomon egy rohadt nagy csövet,, ha nem hánytam akkor is folyt a cső végéről a gyomortartalom. A legrosszabb a tehetetlenség, mert a szádban egy nagy cső van, próbálsz beszélni hogy kérem húzzák ki belőlem, nem tudod kimondani, ott van benned, érzem magamban és szörnyű... nagyon rossz. Éjszakára meg egész napra az ágyon lekötöztek... :"(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!