Lyukas a szívem gyerekkorom óta. Ma nézték (mert évente kell), nőtt a lyuk, lehet, hogy műteni kell. A műtét hogyan zajlik? Mennyi ideig kell kórházban lenni?
Érdekel, mert egyedül lakom albérletben a macskámmal, senkim nincs, aki fizetné helyettem(főleg, ha táppénzen leszek), míg kórházban vagyok és foglalkozzon a macskámmal.
Mennyire súlyos az ilyen műtét?
Szüleim vannak, elváltak. Egyik sem tudna sok mindenben segíteni.
Azért aggódok a macskámért, mert nekem nincs senkim, aki itthon várna rám munka után és nyáron tűnt el egy másik. Nekem a macska is élőlény, nem csak egy eszköz.
Esetleg tudok szólni valakinek, ha a tulaj beleegyezik, hogy költözzön ide, míg távol leszek.
Táppénz miatt is aggódók, hogy az elég kevés, 60 ezer körül kapnék. Abból nem tudnék megélni, mert lakni is kell meg enni is. Ezt a jó albérletet nem szeretném elveszíteni, mert egyedül lakom, nagyon olcsó és több ilyen nincs. Maximum spórolok addig, hogy legyen tartalék. Több hónapig csak nem kell itthon lennem utána.
jòfej az utolsò!n6het a nyomàs a jobb kamràban ha több vér jut àt a bal kamràbòl systolekor.jò lesz minden kérdezö
vannak még jò embere!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!