Mit tegyek? Menjek be az ügyeletre?
Az egész azzal kezdődőtt, hogy székrekedésem volt (pedig nem szokott lenni), hét elején 3 napig nem tudtam nagydolgozni a wc-n, csak kis darabok jöttek ki, pedig éreztem hogy ott a “cucc” (elnézést a gusztustalankodásért de nem tudtam máshogy megfogalmazni).
Emiatt tegnapelőtt este bevettem 2 Dulcolax tablettát, hogy kicsit megkönnyítse a helyzetem.
Na tegnap hajnaltól kb délig olyan hasi görcseim voltak hogy konkrétan azt hittem meghalok…nagyon nagyon fájt, 2x hánytam is (de csak kb a semmit mert üres volt a gyomrom).
Nagy nehezen délben kijött a széklet, utána még egyszer volt nagyobb adag hasmenésem, na mondom de jó, végre vége. Viszont tegnap este mégegyszer volt egy kevés hasmenésem, amiben bordó vér volt, hajnalban pedig amikor pisilni mentem ki, csak “magában” jött ki egy kevés vér.
A hasi görcsök ugyanúgy megvannak, szakaszosan nagyon fáj, hányingerem van sűrűn ma is.
Viszont székletem ma már egyáltalán nem volt.
Rosszul érzem magam, de ez normális lehet még ilyenkor talán?
Vagy beszéljek dokival?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Elaludtam este, így nem mentem be végül.
Görcsölget a hasam ugyanúgy, nehezen jön a szél is de azért az jön.
Lehet akkor ma bemegyek a kórházba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!