Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit tegyek? Menjek be az...

Mit tegyek? Menjek be az ügyeletre?

Figyelt kérdés

Az egész azzal kezdődőtt, hogy székrekedésem volt (pedig nem szokott lenni), hét elején 3 napig nem tudtam nagydolgozni a wc-n, csak kis darabok jöttek ki, pedig éreztem hogy ott a “cucc” (elnézést a gusztustalankodásért de nem tudtam máshogy megfogalmazni).

Emiatt tegnapelőtt este bevettem 2 Dulcolax tablettát, hogy kicsit megkönnyítse a helyzetem.

Na tegnap hajnaltól kb délig olyan hasi görcseim voltak hogy konkrétan azt hittem meghalok…nagyon nagyon fájt, 2x hánytam is (de csak kb a semmit mert üres volt a gyomrom).

Nagy nehezen délben kijött a széklet, utána még egyszer volt nagyobb adag hasmenésem, na mondom de jó, végre vége. Viszont tegnap este mégegyszer volt egy kevés hasmenésem, amiben bordó vér volt, hajnalban pedig amikor pisilni mentem ki, csak “magában” jött ki egy kevés vér.

A hasi görcsök ugyanúgy megvannak, szakaszosan nagyon fáj, hányingerem van sűrűn ma is.

Viszont székletem ma már egyáltalán nem volt.

Rosszul érzem magam, de ez normális lehet még ilyenkor talán?

Vagy beszéljek dokival?

Előre is köszönöm a válaszokat!

ápr. 4. 20:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, menj be ügyeletre
ápr. 4. 20:12
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is. Lehet hogy jobb ha előtte beszélsz velük telefonon.
ápr. 4. 20:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
ápr. 4. 20:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is menj be, minél előbb.Az ilyen "véres dolgok" elegendő ok.
ápr. 4. 21:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez lehet bélcsavarodás is. Irány az ügyelet.
ápr. 4. 21:14
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Bár lehet nem mindenhol ugyanazt foglalja magában az ügyelet, de nálunk a környéken az ügyelet olyan, hogy felesleges elmenni mert továbbküld SBO-ra. Szóval én azt mondanám, hogy sbo-ra menj és ne ügyeletre, mert nem fognak tudni sok mindent kezdeni vele kórházi háttér nélkül.
ápr. 4. 23:02
 7/8 A kérdező kommentje:

Elaludtam este, így nem mentem be végül.

Görcsölget a hasam ugyanúgy, nehezen jön a szél is de azért az jön.

Lehet akkor ma bemegyek a kórházba.

ápr. 5. 05:35
 8/8 anonim ***** válasza:

7

Mindenképpen !!! menj be.

ápr. 5. 06:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!