Orvosi műszer szaküzletben hogyan történik egy vásárlás?
Figyelt kérdés
Kell kitölteni valami lapokat, vagy kell valami orvosi lap, vagy csak bemegyek, elmondok mi kell, és kifizettem?márc. 28. 09:03
1/11 anonim 

válasza:

Ami szabadon bárki által megvehető azt bemész és megveszed. Ami recept köteles kérnek receptet.
2/11 A kérdező kommentje:
Mondjuk injekciós tű, még fecskendő?
márc. 28. 09:05
3/11 anonim 

válasza:

Azt a sima gyógyszertárban is adnak. Vettem már mindkettőt, elmondtam, hogy mire és adtak simán.
4/11 anonim 

válasza:

-Jó napot,azt szeretném...nem azt,a mellette lévőt...igen,azt,mennyi lesz?Tudok kártyával fizetni?Másfél milla??Temuról harmadáért megkapnám...Na mindegy,ha kettőt viszek kapok kedvezményt?Minimum három?Jó,legyen három.Köszönöm.
5/11 anonim 

válasza:

Mint a Tesco-ban a parizer vásárlás. Megmondod mi kell, odaadják, kifizeted, a szert felszívod, beadod magadnak.
6/11 anonim 

válasza:

😀 Orvosi műszer: injekciós tű.? Nameg a százas szög!
7/11 anonim 

válasza:

Tűt meg fecskendőt neten is tudsz rendelni és olcsóbb is. Nem vénykötelesek.
8/11 anonim 

válasza:

És ha neten rendelsz még sokszor annyit kifizetsz a szállítási költségért.
9/11 Ypszilon1980 

válasza:

Az a baj ezzel, hogy tudni kellene mihez kell. Ha olyan gyógyszered van, ami ampullás és fel kell szívni, annak a leírásában pontosan le van írva, hogy milyen tű kell hozzá és hogyan kell beadni. Ha valami máshoz kell, akkor megnézed a kónusz színeket, melyik milyen méretű, le van írva az is, hogy hány G-s és kiválasztod olyat kérsz.
10/11 anonim 

válasza:

tegnap 15:34 És szerinted mihez kell ha nem a gyógyszertárban hanem itt kérdezősködik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!