Az normális ha proktológiai vizsgálatnál fekáliás lesz kicsit a vizsgálò eszköz, amit feldugnak?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy nem kell előtte semmi előkészület (beöntés stb) csak ajanlatos előtte wc-re elmenni aznap.
Természetesen nagyon meg fogom magam mosni alul, de amikornazt az anoscope nevű vizsgáltót dugják fel, nyugtassatok meg, h normális , ha azon esetleg lesz vmi minimális sz*ar. 😫
Persze én ezt jó esetben nem fogom látni ugye, de valamiért előre szégyellem magam emiatt már előre.
ma 10:08
1/2 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírások miatt, telefonról bénàztam.
ma 10:08
2/2 anonim 

válasza:

Persze, nincs az a beöntés, ami 100% tisztaságúra mossa a hátsó kijáratot. Nem kell magad emiatt rosszul érezni, hidd el, hogy ők már láttak mindent is :D Egy kis kaki az eszközön igazán semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!