Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit javasoltok, ha tegnap óta...

Mit javasoltok, ha tegnap óta egyfolytába ingadozik a lázam , az Algoflex nem segít már, orvosi ügyelet nincs a településen?

Figyelt kérdés

Pénteken nem is rendelt a háziorvosom, szabadságon volt, de most már bánom, hogy nem mentem el a helyetteséhez. Abban bíztam , hogy csak egy enyhébb lefolyású betegségről lesz szó és nem lesz szükségem antibiotikumra.

Autóval 30 percre van tőlünk a legközelebbi orvosi ügyelet. Az idős szüleimmel élek, őnekik nincs jogosítványuk, csak nekem, viszont ilyen állapotban nem merek autóba ülni.... Jó lenne, ha tudnék hétfőn dolgozni menni, mert nem szeretnék ismét hiányozni... Idén ez a harmadik megbetegedésem. Száraz köhögés lázzal...

tegnap 14:51
 1/1 anonim ***** válasza:
Sajnos ez valószínűleg vírus és úgysem segítene az antibiotikum :-( Fölöslegesen vergődnél el az ügyeletre.
tegnap 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!