Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Az Eeszt-én belül hol találom...

Az Eeszt-én belül hol találom meg a táppénzes igazolást?

Figyelt kérdés

Amikor ki írt az orvos táppénzre, akkor nem kaptam semmilyen papír formátumot erről, mire azt mondták hogy azért mert már 3 éve nem nyomtatnak ki ilyet, hanem fent van az eeszt-ben.

Na most nekem mindenképp kellene papír formájában az igazolás, mert kell a munkáltatómnak. Viszont sehol se találom ezt feltöltve!

jan. 17. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha gépen nézed esetleg az eseménykatalógusban az EHR dokumentumoknál?

Telefonon pedig az Egészség Ablakban a dokumentumoknál.

jan. 17. 13:48
 2/7 A kérdező kommentje:
Megtaláltam amit írtál, ott a dátum hogy mikor látott el a háziorvos, de az "EHR dokumentum": résznél oda van írva hogy "Nincs". Tehát nem töltöttek fel semmilyen dokumentumot. (?)
jan. 17. 14:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Kéthetes ciklusokban zárják ezeket tudtommal.
jan. 17. 14:06
 4/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Csak akkor kapsz, ha véglegesítik. Amúgy ügyfélkapun minden fent van.
jan. 17. 14:31
 5/7 A kérdező kommentje:

Felhívtam a rendelőt. Az én háziorvosom és asszisztense nem voltak már bent, de a másik doki asszisztense tudott nekem segíteni ebben.

Konkrétan fel volt háborodva, hogy nem kaptam papír alapú nyomtatványt a táppénzes igazolásról, ugyanis azt mondta hogy ezt ők SEHOVA nem töltik fel, azért is adják oda kézbe, mert kell úgy is a munkáltatónak is stb és hogy ez nem megy fel sehova, se ügyfélkapu, se EESZT, sehova!

jan. 17. 16:14
 6/7 A kérdező kommentje:

3-mas válaszoló!

Igen, azt mondták nekem is hogy 2 hetente telefonáljak be és akkor meghosszabbítja a táppénzt.

jan. 17. 16:16
 7/7 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ügyfélkapuban minden látszik, oda nem kell semmit sem feltöltögetni, ahogy ők ezt a rendszerben regisztrálják, az ott meglesz, csak nem olyan formában, mint az a papír.
jan. 18. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!