Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hasi röntgen tapasztalatok?...

Hasi röntgen tapasztalatok? Hogy zajlik és van értelme?

Figyelt kérdés

Bizonytalan eredetű fájdalom van a Bordámnál hébe hóba, gondoltam sima izomhúzódás vagy ilyesmi. De a hazidoki mondta hogy nem tudja ennyiből mi okozza, beküldött most mindenhova, de a rongtent nagyon nem szeretném…

Felek a zárt helyeken, még a fogászati panoráma rongent is utáltam..

Ha muszáj persze elmegyek ide is.. de hogy zajlik pontosan, milyen géppel csinálják, úgy ének ilyen zárt ahol egyedül hagynak?

#Hasi röntgen
tegnap 14:26
 1/2 anonim ***** válasza:
Tudni kellene milyen röntgen pontosan. Kicsit zavaros ez, hogy hasit írsz kérdésben, de a leírás már nem indokol hasi röntgent. Egyedül sosem vagy a röntgen helyiségben, csak addig a pár másodpercig, amíg az exponálás megtörténik.
tegnap 14:31
 2/2 A kérdező kommentje:

Balbordaív belső felén fáj időnként, közvetlenül a csontnál/alatta. a doki mondta, hogy sok szerv határolódik ott és kisugározhat a gyomor is többek között. De ezen kívül kis millió oka lehet: mozgásszervi, neurologia,stb stb

Ezt a vizsgálatot később fogom csak közben eldöntöttem, ha még mindig fennáll és nem tudni. Jelenleg szoptatok és elvileg az alatt nem ajánlott..

tegnap 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!