Kemoterápiát és sugár terápiát egy időben vagy egymás után kapja meg a beteg?
Figyelt kérdés
Kemoterápia és sugár terápiára vagyok kiirva. Csak nem tudom, hogy egymást követöen vagy egyszerre is adható?jan. 7. 01:43
1/3 anonim válasza:
Nem adjak egyszerre Mert mind a ketto a csontvelot “bantsa” vagy csak sugarat kapsz vagy kemot egy idobe a kettot nem adhassak
2/3 anonim válasza:
Mihamarabbi teljes gyogyulast kivanok ! 1 es valasziro voltam
3/3 anonim válasza:
"mind a ketto a csontvelot “bantsa” "
Nem a csontvelőt bántja, nem ez a célja és nem ez a kezelés értelme sem.
Márpedig létezik egyszerre a kettő, kombinált kezelésnek hívják. Nyilván az egyszerre szó itt nehezen értelmezhető, mert úgy nem egyszerre, hogy miközben sugaraznak, közben kemoterápiát is kapsz, hanem mondjuk a sugárterápia első és utolsó hetében pl. kapsz kemót, vagy aznap pl. nem sugarat, hanem kemót kapsz, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!