Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mit kennek az ultrahang alá?

Mit kennek az ultrahang alá?

Figyelt kérdés

Mi van abban a ragacsos trutyiban?

Nem tudom, hogy amiatt lettem kiütéses vagy előtte is voltak pattanásaim a bőrömön, de most voltam mellkasi ultrahangon, és annyi, de annyi ragacsos vmit kent rám a vizsgáló, hogy hiába volt az öltözőben egy nagy, vastag tekercs papír letörölni és mondta, hogy használjam nyugodtan, majdnem az egészet elhasználtam és akkor láttam, hogy pattanások vannak a mellkasom felső részén, szerintem simán lehet ettől, amilyen érzékeny a bőröm...

Vagy nem mindenhol ugyanazt használják, pláne külföldön?

tegnapelőtt 13:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az a truyti nem ragacsos. UH zselé, és nagy része víz. Nyom nélkül szárad még a ruhán is.
tegnapelőtt 13:47
 2/6 A kérdező kommentje:
Neked legyen igazad, első!!!
tegnapelőtt 13:50
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem csak neki van igaza, az a zselé vízoldékony, kb. víz az egész, ultrahang zselé és nem okoz semmilyen bőrreakciót. Letörlöd ott, otthon meg sima vízzel könnyen lejön, ha esetleg maradt rajtad még. Maga az összetétel lehet más külföldön, arról fogalmam nincs.
tegnapelőtt 13:56
 4/6 anonim ***** válasza:

Főként vízből van, de lehet benne propilénglikol, vagy só, aminokozjat bőrirrotációt. Kozmetikai szerektől nem szokott kipirosodni a bőröd?

Jelezd legközelebb a dokinál, hogy ez volt, hátha van nekik hipoallergén zseléjük is.

tegnapelőtt 15:52
 5/6 anonim ***** válasza:
*ami okozhat
tegnapelőtt 15:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére olyan ritkán járok ultrahangra, hogy mire legközelebb megyek, úgyis elfelejtem, de amúgy de, általában kozmetikusnál is a legtöbb kence irritálja a bőröm sajnos...
tegnapelőtt 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!