Ha a covid vakcinát izomba adják, akkor miért lesz a legtöbbnek érrendszeri problémája? Szív és érrendszeri problémái elsősorban, menstruációs zavarai , vese es egyéb szervi problémái?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 15:40
1/5 anonim válasza:
NEM lesz érrenddszeri problémája senkinek, csak akinek elötte is volt. Az összes ilyen "mellékhatás" csak konteo, akinél lesz valami, annak korábban is volt, csak nem foglalkozott vele.
Egyébként ez egyértelmüen csak kitalált dolog, értelmes ember nem hisz el ilyen ostobaságokat.
2/5 anonim válasza:
hogy hova adják; izomba vagy máshova ha káros mellékhatása van így is úgy is lesz.
3/5 anonim válasza:
2# 1-es vagyok, 40 éves múltam. Azért kérdeztem a korodat, mert egy felnőttről nehéz elképzelni, hogy egy izomba adott bármilyen oltásról/injekcióról azt hiszi, hogy akkor az majd csak izomra fog hatni, hiszen abba szúrták bele.
A többit már leírták előttem.
4/5 anonim válasza:
1
Az a baj túl sok a negatív vélemény és tapasztalat a covid oltásokról. Plusz nettó baromságot írsz.
5/5 anonim válasza:
A kérdés is hülyeség. Nem az a lényeg hogy hova adják, ha amúgy szétbarmol mindent a szervezetedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!