Háziorvos felvett most táppénzre? Vagy azt utólag is kiadhatja?
Figyelt kérdés
Elmentem ma a háziorvoshozhoz, ma dolgozni se mentem be, természetesen ezt jeleztem a munkaadómnak. Háziorvosom írt fel gyógyszert, és azt mondta Pénteken menjek vissza kontrolra. Most akkor Pénteken meg tudja írni nekem a táppénzes papirt, vagy ezt előre jelezni kell???dec. 30. 16:31
1/7 A kérdező kommentje:
Illetve fent az ügyfélkapun a betegéletúton annyi van hogy elbocsátott. Akkor nem vett fel táppénzre?
dec. 30. 16:33
2/7 anonim válasza:
A rendszerben felvett táppénzre. Pénteken visszamész, újra megvizsgál, ha úgy látja, hogy meggyógyultál és mehetsz dolgozni, akkor lezárja a táppénzt és kinyomtatja neked a táppénzes papírt.
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem kell külön szólnom neki hogy vegyen fel táppénzre? Mert nem mondtam neki. De rákérdezett hogy dolgozom e, mondtam igen, és már ma se mentem be dolgozni.
dec. 30. 23:33
4/7 A kérdező kommentje:
Azon vagyok hogy reggel visszamegyek hozzá, hogy rákérdezzek, felvett e táppénzre, mert nekem nem említette.
dec. 30. 23:34
5/7 anonim válasza:
* felvett-e
Telefon nincs a rendelőjében?
6/7 A kérdező kommentje:
Van, csak nem veszi fel a telefont
dec. 31. 04:28
7/7 A kérdező kommentje:
Főleg hogy helyettesítő doki a héten.
dec. 31. 05:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!