Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Bedugult a fulem es nem akar...

Bedugult a fulem es nem akar kidugulni, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 2 és fél hétig beteg voltam (meg egy kicsit most is az vagyok). Bedugult a fulem 2 napja de nem akar kidugulni, otipax cseppet nyomtam bele, es sot raktam ra. Valami jo tipp, hogy muljon el holnapra? Szulinapi bulim lesz es eleg kellemetlen, neha viszont mintha picit fajna. Nem tudom, hogy influenza vagy csak megfaztam mert nem tufott fogadni az orvos. Elore is koszonom!
tegnap 22:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Fülkürthurut lehet. Nekem is volt 2 napja, olyan volt mintha víz alatt lettem volna, alig hallottam valamit a jobb fülemre. Estére elkezdett már fájni is, bevettem egy fájdalom csillapítót plusz meleg borogatás rá, másnapra elmúlt. Használj orrsprayt is.

Ha nem múlna el azért menj el orvoshoz.:)

ma 07:18
 2/2 A kérdező kommentje:
Meleg sót tettem rá ejszakata es fulcseppet, es jobb lett most reggelre 🥰
ma 10:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!