Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » I10H0 letörölhető végleg?

I10H0 letörölhető végleg?

Figyelt kérdés
tegnap 09:39
 1/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ezt a kérdést nem értem, ezt hogy gondolod pontosan? Egy diagnózis kódot, ha valamelyik orvos felállította, akkor azt te semmilyen módon nem tudod eltüntetni, kivéve ha később kiderül, hogy ezt tévesen állították fel, akkor kijavíthatják. Ha ezt egy szakorvos felülbírálja később, akkor is ez a kód ott lesz már örökre. Esetleg bíróságon, igazságügyi orvosi szakvéleménnyel tudod megtámadni.
tegnap 11:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Nincs magas vérnyomásom, gyógyszert sem szedek rá már hónapok óta.
tegnap 11:28
 3/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Akkor hogy és ki állapította meg?
tegnap 11:32
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyszeri mért érték alapján még iskolaorvosi vizsgálaton
tegnap 11:33
 5/6 Ypszilon1980 ***** válasza:
Jaaa, hát az semmi,a magasvérnyomás betegség diagnosztizálása, kezelése háziorvosi feladat.
tegnap 11:40
 6/6 A kérdező kommentje:
Ott befosattak, mint jó kiskutya elmentem a háziorvoshoz, izgultam, megint magasat mértek, majd meglett a diagnózis és gyógyszer. De alapvetően nincs magas vérnyomásom, évekkel később már elkezdtem szédülni a gyógyszertől, abba kellett hagynom, így mérek elfogadható értékeket, de így is 100-110 között van, néha megszédülök, olyan alacsony.
tegnap 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!