Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Valakivel volt mar ilyen?

Valakivel volt mar ilyen?

Figyelt kérdés

17 L

Szoval mar egy par honapja faj a nyakam es szoktak zsibbadni a vegtagjaim, eddig nem volt ilyen a nyari melo utan jott ez igy elo, kulonosebb keppen a bal karom . Nem teljes zsibbad, hanem ilyen minimalisan, de van olyan is hogy ugy erzem mitnha kicsit erzeketlen lenne. A labaimban nem igazan szokott lenni. Van olyan is hogy csak az alkaromban erzek kisebb fajdalmat es amikor hozzaerek olyan mintha az izomfajna. De olyan is szokott lenni hogy mintha a bal karomon a kisujjam es a gyurusujjam igy ellazulna ilyen kicsi nyomast erzek ott de ez szokott a jobb kezemnel is lenni. Nagyon be szoktam parazni az ilyeneken. Valakivel volt mar ilyen? Beszeltem orvossal o azt mondtam h menjek el valamifele elektroda vagy milyen vizsgalatra vagy pedig neurologiara. Valaki volt mar ilyenen? Stroke lehet? Vagy valamifele idegi problema?

#kéz #zsibbadasos
tegnap 21:58
 1/5 A kérdező kommentje:
Valamint inkabb ulesnel veszem ezt eszre.
tegnap 22:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom esetleg az meg segithet-e hogy voltam nemreg gyogytornasznal es o megvizsgalta a hatam mert elmondtam neki ezeket es o mondta, hogy a ket lapockam nem teljesen egyutt mozog az egyik szep a masik pedig kijebb van mint kene, tehat az egyik oldalt 1 ujjnyit lehet benyulni a lapockamhoz mig a masik oldalt vagy 3 ujjat esetleg ez emiatt lehet?
tegnap 22:10
 3/5 anonim ***** válasza:
A nyaki fájdalom és végtagzsibbadás valószínűleg összefügg a scapularis diszkinéziával, amit a fizioterapeuta megfigyelt. A lapocka rendellenes mozgása befolyásolhatja a nyaki és vállövi struktúrákat, ami a tüneteket okozhatja. Javasolt a fizioterápiás kezelés folytatása, amely a scapularis izmok erősítésére és a testtartás javítására irányulhat. Ha a tünetek nem javulnak, további orvosi vizsgálatok szükségesek lehetnek.
tegnap 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Próbálom egyszerűbben. Valami nem úgy áll, ahogy kellene, és ideget nyomhat, azért érzed ezeket. Már a lapockádon is látható.

Menj el azokra a vizsgálatokra, amit az orvos mondott.

Nem stroke, attól ne fèlj, de járj utána, hogy mi van.

ma 00:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ortopediára is mehetnél, aztán majd küld tovább, ha szükséges.
ma 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!