Valakivel volt mar ilyen?
17 L
Szoval mar egy par honapja faj a nyakam es szoktak zsibbadni a vegtagjaim, eddig nem volt ilyen a nyari melo utan jott ez igy elo, kulonosebb keppen a bal karom . Nem teljes zsibbad, hanem ilyen minimalisan, de van olyan is hogy ugy erzem mitnha kicsit erzeketlen lenne. A labaimban nem igazan szokott lenni. Van olyan is hogy csak az alkaromban erzek kisebb fajdalmat es amikor hozzaerek olyan mintha az izomfajna. De olyan is szokott lenni hogy mintha a bal karomon a kisujjam es a gyurusujjam igy ellazulna ilyen kicsi nyomast erzek ott de ez szokott a jobb kezemnel is lenni. Nagyon be szoktam parazni az ilyeneken. Valakivel volt mar ilyen? Beszeltem orvossal o azt mondtam h menjek el valamifele elektroda vagy milyen vizsgalatra vagy pedig neurologiara. Valaki volt mar ilyenen? Stroke lehet? Vagy valamifele idegi problema?
Próbálom egyszerűbben. Valami nem úgy áll, ahogy kellene, és ideget nyomhat, azért érzed ezeket. Már a lapockádon is látható.
Menj el azokra a vizsgálatokra, amit az orvos mondott.
Nem stroke, attól ne fèlj, de járj utána, hogy mi van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!