Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Valakivel volt mar ilyen?

Valakivel volt mar ilyen?

Figyelt kérdés

17 L

Szoval mar egy par honapja faj a nyakam es szoktak zsibbadni a vegtagjaim, eddig nem volt ilyen a nyari melo utan jott ez igy elo, kulonosebb keppen a bal karom . Nem teljes zsibbad, hanem ilyen minimalisan, de van olyan is hogy ugy erzem mitnha kicsit erzeketlen lenne. A labaimban nem igazan szokott lenni. Van olyan is hogy csak az alkaromban erzek kisebb fajdalmat es amikor hozzaerek olyan mintha az izomfajna. De olyan is szokott lenni hogy mintha a bal karomon a kisujjam es a gyurusujjam igy ellazulna ilyen kicsi nyomast erzek ott de ez szokott a jobb kezemnel is lenni. Nagyon be szoktam parazni az ilyeneken. Valakivel volt mar ilyen? Beszeltem orvossal o azt mondtam h menjek el valamifele elektroda vagy milyen vizsgalatra vagy pedig neurologiara. Valaki volt mar ilyenen? Stroke lehet? Vagy valamifele idegi problema?

#kéz #zsibbadasos
dec. 19. 21:58
 1/6 A kérdező kommentje:
Valamint inkabb ulesnel veszem ezt eszre.
dec. 19. 22:02
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom esetleg az meg segithet-e hogy voltam nemreg gyogytornasznal es o megvizsgalta a hatam mert elmondtam neki ezeket es o mondta, hogy a ket lapockam nem teljesen egyutt mozog az egyik szep a masik pedig kijebb van mint kene, tehat az egyik oldalt 1 ujjnyit lehet benyulni a lapockamhoz mig a masik oldalt vagy 3 ujjat esetleg ez emiatt lehet?
dec. 19. 22:10
 3/6 anonim ***** válasza:
A nyaki fájdalom és végtagzsibbadás valószínűleg összefügg a scapularis diszkinéziával, amit a fizioterapeuta megfigyelt. A lapocka rendellenes mozgása befolyásolhatja a nyaki és vállövi struktúrákat, ami a tüneteket okozhatja. Javasolt a fizioterápiás kezelés folytatása, amely a scapularis izmok erősítésére és a testtartás javítására irányulhat. Ha a tünetek nem javulnak, további orvosi vizsgálatok szükségesek lehetnek.
dec. 19. 22:28
 4/6 anonim ***** válasza:

Próbálom egyszerűbben. Valami nem úgy áll, ahogy kellene, és ideget nyomhat, azért érzed ezeket. Már a lapockádon is látható.

Menj el azokra a vizsgálatokra, amit az orvos mondott.

Nem stroke, attól ne fèlj, de járj utána, hogy mi van.

dec. 20. 00:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ortopediára is mehetnél, aztán majd küld tovább, ha szükséges.
dec. 20. 00:04
 6/6 anonim ***** válasza:

Ugyan ez a bajom. Dehogy stroke :D Radiculopatia.

A gerincedben becsípődik valami ideg és az faj meg zsibbad. Kérj beutalót az ideggyógyászatra. Csinálni fognak egy röntgent aztán valószínű gyógytornára küldenek vagy valami más terápiára. Nem súlyos de érdemes orvoshoz menni vele mert idővel súlyosabb lehet a helyzet

dec. 20. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!