Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Proktologian be is nyulnak?

Proktologian be is nyulnak?

Figyelt kérdés
Nincs anoscope meg ilyenek csak szakorvosi vizsgalat azt irja, aranyerem van de benyulnak kicsit vagy valami?

dec. 9. 11:14
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Szerinted hogy lehet másként megvizsgálni a végbelet????
dec. 9. 11:22
 2/6 anonim ***** válasza:
83%
Igen, az alapvizsgálat része a fizikális, tapintásos vizsgálat.
dec. 9. 11:25
 3/6 A kérdező kommentje:

hat az jo... mert aranyerem van haziorvos szerint es faj. ha meg benyulnak azt kepzelem milyen finom lesz. 3 db aranyerem van kint belul meg nemtom van-e.

ha felirna gyogyszert akkor esetleg ot megkerhetem hogy xy gyogyszert irja fel mert ugyanarra az indikaciora szol, vagy gyogyszertarban kerhetem az xy gyogyszert ahelyett amit felirt de ismet ugyanaz az indikacio?

dec. 9. 11:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos azt ír fel, amit ő jónak lát a betegségedre, gyógyszertárban meg csak azt adhatják ami fel van írva, illetve ha hianycikk, akkor a helyettesítőjét, ha van.
dec. 9. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha vényköteles, akkor csak azt kérheted, amit felírtak, esetleg azt ami rajta van a helyettesítő listán, vagy ha egyáltalán nincs és van helyettesítője, akkor azt felajánlják.
dec. 13. 23:26
 6/6 A kérdező kommentje:
benyultak es nem irt fel semmit nem volt gond. olyan szep volt a belem, hogy meg a csovet is benyomta amire nem szamitottam. ki is tagitott
dec. 14. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!