Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » "Orvosi igazolás keresőképtele...

"Orvosi igazolás keresőképtelen állományról" megtalálható valahol az ügyfélkapun, vagy bárhol máshol?

Figyelt kérdés

Egy ambuláns műtét miatt 2 napig nem tudtam dolgozni, és két napra betegállományban voltam. Az orvosi igazolást leadtam a munkahelyemen, vagyis nekem nincs példányom belőle.

A gondom az, hogy úgy gondolom több napot számoltak betegállományra, de lepattanok a HR-esekről.

Az Ügyfélkapun viszont sehol nem találom az igazolást, hogy ellenőrizzem mit is adtam le valójában.

Én vagyok béna, vagy tényleg nem tölthető le sehonnan?

Ha az én képességeim gyengék, akkor tudna valaki egy elérési utat, ahol megtalálom amit keresek?

dec. 8. 10:40
 1/5 anonim ***** válasza:
A bérjegyzéken lesz majd rajta, milyen napokat számoltak el keresőképtelenségnek. Az fontosabb infó, mint hogy mit adtál le.
dec. 8. 10:47
 2/5 A kérdező kommentje:

Szóval nem tudsz róla, hogy az interneten bárhol meg tudnám nézni.

dec. 8. 12:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne az ügyfélkapun keresd az orvosi papírokat. Hanem Http://www.eeszt.gov.hu oldalon. Ugyan úgy az ügyfél kapus regisztációd érvényes az eeszt-re is. Ügyfél kapus jelszó és felhasználói névvel be lépsz az eeszt.gov.hu oldalon. És ott le tudod kérni.
dec. 8. 12:25
 4/5 A kérdező kommentje:

Kicsit leegyszerűsítettem a kérdést, mert ha túl hosszú senki nem olvassa végig.

Az eeszt.gov-on próbáltam.

Azon belül is az "eseménykatalógus" és az "egészségügyi és betegdokumentumok" fülön. Meg is van az összes vizsgálatom, laborleletem, zárójelentésem, van amelyik ERH dokumentumként le is tölthető, de ez a nyomorult táppénzes papír nincs köztük.

dec. 8. 13:18
 5/5 A kérdező kommentje:

A háziorvosom megválaszolta a kérdést.

Sehol nem található meg az igazolás az interneten, csak a háziorvos nyilvántartásában.

És gond nélkül adott egy új igazolást a helyes munkaképtelenségi időtartammal.

dec. 11. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!