Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy tudnék bejutni pszichoter...

Hogy tudnék bejutni pszichoterápiás kezelésre (Tündérhegy, SOTE) és mennyi a várakozási idő?

Figyelt kérdés

Több mint egy éve elhagyott a feleségem és ezt olyan szinten nem tudom feldolgozni azóta sem hogy még mindig teljesen magamalatt vagyok, semminek semmi ételmét nem látom, legszivesebben öngyilkos lennék.

Pszichológushoz jártam, semmit nem segített. Pszichiáter felirt gyógyszereket, azon kívül hogy letompítanak más hatásuk nincs.

Viszont én ebből ki szeretnék jönni, meg szeretnék gyógyulni olyan szeretnék lenni mint régen.

dec. 6. 17:26
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Tudod minden hova beutaló kell! Azt már csak azt az 1-2 évtízedet kell már csak várni. Jobb esetben fél év. Ha peches vagy akkor tényleg egy - két évtizedet is várhatsz mire az időpontod szól.
dec. 6. 17:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sürgős eseteknél azonnal lehet menni
dec. 6. 18:01
 3/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom szombatonként szokott lenni felvételi beszélgetés, pár hét alatt be lehet kerülni. Neten találsz telefonszámot, de nem vagyok benne biztos h csak előre egyeztetett időpontban fogadnak, úgyhogy nyugodtan keresd fel őket :)
dec. 6. 19:19
 4/4 anonim válasza:
Én azt gondolom hogy mindenképp menj, és minnél hamarabb, december 15-től január 2-ig nincs felvétel, szóval ez az utolső szombat az interjúhoz. Én két napja jöttem ki, és nagyon meg vagyok elégedve a hozzáértő odafigyelő segítségükkel, és roppant hálás vagyok. Mindenkinek el kellene töltenie a mentális egészsége érdekében Tündérhegyen három hónapot!
dec. 13. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!