Hogyan lehetne eltávolítani a szemölcsöt, biztonságosan?
Mindössze két darab szemölcsöm van, két ujjamon. 1 és 2 éve. Már nagyon idegesít, és sokszor zavar, na meg látványnak se valami szép. Mindkettő közepén kis fekete pont látható.
Eltávolításukra vérehulló fecskefüvet ajánlottak, de novemberben... És ezüst-nitrátot, de ahogy utána néztem, többen nem ajánlanák.
Ha tudok valami jó módszert, akkor írjátok le légyszi, és azt is, hogy hol lehet beszerezni.
Köszönöm!
Vagy bőrgyógyászaton lefagyasztják
vagy szokták azt is, hogy cérnával elkötik a tövénél és ahogy szárad úgy egyre szorosabbra húzzák a cérnát (persze ezt egy jó pár napig rajta kell hagyni és mindig erősebbre kell húzni) és a végén leesik.
A lefagyasztás mennyire hatásos?
És még mondták a kaparászást is...na persze.:D Az egy kicsit durva nem?!
A cérnás dolgot nem hallottam, de az nem igazán lenne használható, ha rajta kell hagyni, mert suliba járok, így macerás.:( Meg utána nem marad csúnya helye?:S
Azért köszi!
Nekem nagyon hatásos volt a fagyasztás és nem is fáj, csak hideg meg füstöl :D:D
Kb. 4-5 éve volt a talpamon egy elég nagy rózsaszemölcs vagy micsoda és muszáj volt bőrgyógyászhoz mennem, mert nem tudtam már szinte menni. (Azóta sem nőtt vissza)
1-2 hétre kaptam 1 kenőcsöt ami megpuhította, utána lekaparták (de egyáltalán nem is éreztem, mert a kenőcs annyira megpuhította) és azután a gyökerét kifagyasztották.
Szerintem ez lenne neked is a legjobb megoldás... nem fáj egyáltalán.
Egyébként a cérnásnak nem hiszem h marad helye, mert állítólag gyökerestől kijön (annyira el kell szorítani).
Köszönöm szépen, akkor lehet, hogy a fagyasztással próbálkozom meg.:)
Azért ez a cérnás módszer számomra még mindig morbid.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!