Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mri vizsgálat után szükséges...

Mri vizsgálat után szükséges EEG vizsgálat?

Figyelt kérdés

Voltam Mri vizsgálaton szédülés, bizonytalanság érzés miatt, ami teljesen negatív lett.

A kérdésem az lenne, hogy az eeg mutatna többet, amit esetleg egy mri nem tudott volna kimutatni? Egyébként járok pszichológushoz mert elvileg pszichés a szédülésem (generalizált szorongást állapotot meg), de egy ismerősöm mondta nekem ezt az eeg vizsgálatot, de feleslegesen nem mennék el, főleg hogy 2 különböző neurológusnál is jártam akik nem említették ezt a vizsgálatot, az mr vizsgálatot sem tartották indokoltnak, a saját magam megnyugtatására vettem igénybe, de én úgy gondolom, ha neurológia problémám lett volna akkor ezt az eeg vizsgálatot elvégzik.

tegnap 21:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Eszel rendesen? Mozogsz? Vitaminokat szedsz? Mielőtt meg be beszéled magadnak a pszichés dolgokat azért nem árt ezeket is rendbe tenni mert egy szar diéta vagy mozgásszegény életmód is okozhat ám sok fura panaszt
tegnap 21:08
 2/2 A kérdező kommentje:

Persze, oda figyelek rá.

Sajnos volt egy nagyon stresszes időszakom utána kezdődött a szédülésem.

És aranyos vagy, de 1 évi szédülést ilyen értelemben nehezen beszélnem be.

tegnap 21:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!