Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Látja-e a pszichiáter a...

Látja-e a pszichiáter a felhőben azt, hogy a háziorvos felírt nekem Frontint?

Figyelt kérdés
Csökkenteni kell majd, amiben én benne is vagyok, de ha megvonási tünetek jönnek akkor kell hogy legyen otthon
nov. 12. 19:57
 1/9 anonim ***** válasza:
45%
Csak akkor, ha beletutkál az egészségügyi adataidba. Ezt tudod blokkolni Ügyfélkapun keresztül, viszont felül tudja bírálni. Viszont ilyenkor azonnali értesítés megy neked
nov. 12. 19:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Meg tudja nézni, ha akarja, akkor is ha blokkolod. Kérdés, hogy érdekli-e. Úgy fogja csökkenteni, hogy ne legyenek durva megvonási tüneteid, az enyhéket, meg saját érdekedben viseld el.
nov. 12. 20:09
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt megmondhatom Neki hogy csak vész esetére irattam ki? Nehogy ne vállaljon tovább mert ez mellett még van 4 pszichiátriai gyógyszer amit szednem kell
nov. 12. 20:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Az igazat mindig mondhatod, sőt csak azt mondhatod. Különben nemcsak a bizalom vész el, hanem félre is kezelhet. Nekem is van mindig itthon, vészhelyzetre gyógyszerem, de értelemszerűen csak akkor venném be.
nov. 12. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Mindegy mit mondasz, nem a fogason alszik. Ő is tudja, hogy nem a semmiért vagy függő.

#1 volta.

nov. 12. 20:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem nézi
nov. 12. 20:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Hát, tipikus függő viselkedés. Hazudok a dokinak, és szerzek még cuccot, nehogy le kelljen tenni.

Légy őszinte magadhoz! Ez az első lépés.

nov. 12. 21:00
 8/9 A kérdező kommentje:
Én nem hazudnék neki és le akarom tenni
nov. 12. 21:09
 9/9 anonim ***** válasza:
8# Tartsd is magad az elhatározásodhoz. Sok sikert neked!
nov. 12. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!