Szisztok! Nektek hogyan hajlott az első trimeszteretek? 8.héten elkezdtem barnázni…
Figyelt kérdés
8.héten elkezdtem barnázni és nagyon pici nyákos vér is jött ki. Bementünk a korházba, ahol mindent rendben találtak, vérzést nem látott. Írt fel az orvos 200mg progeszteront, de az mondta csak akkor kezdjem el szedni ha továbbra is barnázok. 3 nap múlva megint barnáztam, ezért írtam az orvosomnak, hogy mit javasol. Mondta, hogy nyugodtan kezdjem el szedni a progit, de a barnázás nem maradt abba. Rá pár napra mentem hozzá magánba, ahol megvizsgált és az mondta, hogy ez normális a 23.hétig. A napi 1db 200mg progit lecserélte 2x1db 100mg progita és Velfemet kell szednem. Azóta még jobban barnázok, 1-2 napig semmi és utána 1-2napig van ez a dolog és már sokkal több mennyiségben, mint a legelején. Eléggé aggódok, és nekem ez olyan hihetetlen, hogy ez ‘’normális’’. Másnál is volt ilyen?nov. 10. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!