Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Gyomortükrözésre érdemes...

Gyomortükrözésre érdemes elmenni? És hogyan működik? Nagyon félek tőle

Figyelt kérdés

Felszívódási zavar, irritábilis bél szindróma gyanújával elküldtek gyomortükrözésre.

Tudom hogy nem altatásban csinálják így nagyon félek tőle.

Ha csak dietetikushoz megyek az nem elég? Mert mindenki azt mondja úgy is a jó étkezés, étel a fontos ami helyretesz illetve a vitaminok.

Nagyon megnehezíti az életemet ez az állandó hasmenés de azért azt sem szeretném hogy mindig gyógyszert kelljen szednem 23évesen.

Mert akinél voltam orvos az egyből gyógyszerezni akart hogy szedjem ezt meg azt és akkor majd meglátjuk.

Ti mit gondoltok?

Nem vagyok a gyógyszerek ellen de mellette sem.

ma 07:37
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mennyire engedheted meg magadnak a maganorvost?

Maganban csinalnak altatasban is gyomortukrozest! Nekem is IBS-em van es igy voltam gyomortukrozesen! Sajnos el kell menni mindenkepp.

ma 07:54
 2/4 A kérdező kommentje:

De mi a haszna vagy célja van? Mivel fognak többet tudni ha elmegyek?

Sajnos nagyon drága magánban a tükrözés, nem engedhetem meg magamnak.

Tudom el kell menjek rá kell vennem magam csak nagyon félek tőle.

ma 08:12
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem tudsz másik állami intézménybe menni? Nem tudom sajnos, annak mi a menete, átmenni, de egy kérdést megér. Sok helyen van altatásban, például SOTE, 3-5 hónapot kell rá várni, de megéri, bármilyen tükrözés altatásban a legemberségesebb.

Béltükrözésre nem küldtek? Vagy az már megvolt?

Gondolom vérvétel, széklettenyésztés, calprotectin már megvolt. Esetleg kismedence CT. Ezekkel kell kezdeni, még a tükrözés előtt.

ma 08:52
 4/4 A kérdező kommentje:

Voltam ultrahangon, széklettenyésztes az most volt illetve a vérvétel is.

És vastagbéltükrözésre kaptam még időpontot de azt úgy tudom altatásban csinálják

ma 10:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!