Minden vizsgálat során kötelező a Kenéz vétel?
Figyelt kérdés
Elmentem nőgyógyászhoz, mert szerettem volna megvizsgáltatni a mellemet.
A Dr. Nő közölte velem,hogy deréktól lefelé vetkőzzek le, mert kenetet vesz.
Mondtam Neki, hogy a mellemmel van problémám, nem rákszűrésre jöttem, és amúgy is menstruálok.
Őt ez nem érdekli, ha akarok valamit levetkőzök, szétteszem a lábam és ő bizony így is, ha menstruálok, ha nem leveszi a kenetet, vagy mehetek ki a rendelőből.
Nyilván el jöttem, de ez így működik?
Minden vizsgálat előtt kenetet kell venni ?
okt. 30. 10:13
2/5 anonim válasza:
Nem. Menstruáció alatt nem szoktak lenn vizsgálódni csak nagyon ritka esetben.
3/5 Ypszilon1980 válasza:
A szabályt nem tudom, lehet ez is része a protokollnak, amit jogod van megtagadni, csak nem jutottál előrébb. Betegjogi képviselő sokkal problémásabb esetekkel sem foglalkozik és egy ilyen bejelentés több hónap huza-vona, 0 eredménnyel. Mindezeket félretéve azt javaslom másik orvost kell keresni, mert ha valakivel nem tudsz együttműködni, nincs meg a közös hang, akkor az csak kárt okoz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nem bajlódok a betegjogi képviselővel, mert sajnos tudom, hogy nem is érdekli az ilyen fajta "probléma"
Igen, másik orvoshoz fogok menni, csak szerettem volna minél előbb túl lenni a vizsgálaton.
okt. 30. 22:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!