Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mellkascsapolás tapasztalatok?

Mellkascsapolás tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Mindenki, akinek volt, írja le a tapasztalatait!

Kell-e tőle tartani, fáj-e vagy nem, kórházban töltött idő, felépülés.

okt. 27. 23:00
 1/2 anonim ***** válasza:

Életem legborzalmasabb élménye volt. Mintha élve leszúrtak volna. Utána iszonyatos fajdalom amig ki nem tapadt a tüdőm napokig. A kezemet nem tudtam felemelni. A cső eltávolítása után minden alkalommal ézestelenítes nélkül varrnak össze nekem ebből 8 alkalom jutott.

Mivel nem segített a bevatkozás műtét lett belőle. Azóta akutt ptsdm van és rémálmaim. Senkinek nem kívánom.

nov. 30. 09:19
 2/2 anonim ***** válasza:
Csak a csövezéssel 1 hetet voltam. Aztán otthon újra összeesett a tüdőm pár napra rá. Vats műtét, utána 2.5 hét. mert elrontották és nem akart kitapadni a tüdőm. 2 hónapra rá torachotómia. Azt végre nem rontották el. 1 hét volt a kórház a műtéttel együtt pont karácsonykor. ;(
nov. 30. 09:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!