Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha rokkantsági felulvizsgalato...

Ha rokkantsági felulvizsgalaton elveszik az ellátásokat el kell mennem dolgozni rokkantan?

Figyelt kérdés

okt. 26. 10:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
64%
Akkor veszik el, ha nem vagy rokkant. Tehát akkor nem rokkantan mész dolgpzni.
okt. 26. 10:17
 2/13 A kérdező kommentje:
Én évek óta rokkant vagyok. Úgy érzem nem tudnám aktívan megelni hogy újra dolgozni kelljen. Nem vagyok rá serkenti erre a lehetőségre. Inkább szívesebben kaptam tovább a rokkantsági ellátást.
okt. 26. 10:25
 3/13 anonim ***** válasza:
40%
Mai Magyar egészségügyben nem leszel rokkant ha az egyik lábad még minimum térdig megvan, keressél könnyebb munkát.
okt. 26. 10:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem akarok kozmunkas lenni. Elég volt az ingyenmunkabol. Elég volt.
okt. 26. 10:30
 5/13 anonim ***** válasza:
32%
Legalább egy napra állj már le ezekkel a kitalált kérdésekkel...
okt. 26. 14:47
 6/13 anonim ***** válasza:
38%
3, pint tegnap rakott ki képet a lányom tanító nénije, egyik lába térdtől lefelé műláb, egy konditeremből posztolt. Két örökbefogadott gyereket nevel, dolgozik, nincs 40 éves. Akarat kérdése.
okt. 26. 15:17
 7/13 anonim ***** válasza:
Mi a betegséged?? Ez is fontos.
okt. 26. 15:20
 8/13 anonim ***** válasza:
52%

ma 15:17: Én azt írtam:" nem leszel rokkant ha az egyik lábad még minimum térdig megvan" Tehát: A másik már nincs meg.

Az általad leírtnak nem egészen ez van.

Ha példa kell leírom: kollégám, (sajna csak volt kollégám) 3 agyvérzés után, hasnyálmirigy rákkal többször próbálta meg magát leszázalékoltatni. Megjegyzem: gépjármű vezetőként dolgozott, gondolom nem veszélytelen munkakör. 3-4 alkalommal volt bizottság előtt, utolsó alkalommal adták meg a leszázalékolását. Halála után 2-3 héttel megjött a határozat: Leszázalékolták, nem tudom hány %-ra de valami 33 ezer forintot kapott volna. Akarat kérdése??????🥵

okt. 26. 18:49
 9/13 Meton ***** válasza:
0%
Srácok, az azért nem mindegy, hogy milyen munkát végez. Például rendőr, tűzoltó vagy katona csak kifogástalan egészséggel lehet valaki. Nem kell ahhoz lerokkantosítani, hogy az adott munkára alkalmatlan legyen, de ettől még találhat más munkát. A párom rákos volt, de a mai napig teljes munkaidőben dolgozik. Aki akar, az tud dolgozni. Pont azt akarják elkerülni, hogy valaki a betegségéből akarjon megélni. Ha rokkantsági mellett nem dolgozol, akkor nagy bajban leszel, mire megöregszel, mert nem lesz nyugdíjad. Sírhatsz persze, hogy milyen rossz neked, de senkit nem fog meghatni.
okt. 27. 10:01
 10/13 anonim ***** válasza:
Mivel százalékoltak le?
okt. 27. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!