Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ajánlanátok Szegeden egy jó...

Ajánlanátok Szegeden egy jó háziorvost?

Figyelt kérdés

Relatív, hogy mi a jó tudom.

Arra gondoltam, hogy aki rendes és normálisan végzi a feladatát.

Az előző háziorvosom jó nyugdíj korban van, folyamatosan csak kritizált és mindenre három éven keresztül még nála voltam allergia gyógyszert írt fel, nem írt ki kivizsgálásokra és sok páciensére mentőt kellett hívni, mert olyan gyógyszereket írt nekik amire allergiásak.

Nem igazán szeretnék tovább nála maradni, mert sosem kapok rendes tájékoztatást, és rengeteg örökletes gonddal küzdök amit egy rendes orvossal is megosztanék, mert ő tett mindenre. Nemrég költöztem fel Szegedre így errefelé érdeklődnék.

Köszönöm.

okt. 23. 23:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Aranyos hogy azt hiszed van választásod. Tavaly végig telefonáltam vagy 20at, mind lerazott hogy nem tudnak korzeten kívülit fogadni.
okt. 25. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!