Azi sandoz 500mg antibiotikumot mire szedtétek?
Figyelt kérdés
Azi sandozt írtak ki fülkürthurutra és szédülésre. Szedte mar valaki? Volt mellékhatása? Ez erős antibiotikum?
Arcüregre vagy fülproblémára jó szerintetek?
Sumamedet szedtem 5 hónapja torok problémára, az meggyógyult, de utána jött a fülproblémám.
3 db-os a doboz és 2 dobozzal írtak. Ti mennyit szedtetek?
okt. 14. 17:38
1/6 anonim válasza:
A Sumamed meg az Azi Sandoz ugyanaz. De egyébként nem a laikusokkal gyakorin kellene megszavaztatni, hogy mit szedjél be...
2/6 anonim válasza:
Én mindig akkor kaptam mikor meg voltam fázva. Ha azt írta fel az orvos, akkor azt szedd be.
3/6 anonim válasza:
2. Az nagy baj, ha megfázásra antibiotikumot ír az orvos ...
5/6 A kérdező kommentje:
4
Segített neked? Volt mellekhatása? Meddig szedted?
okt. 14. 18:32
6/6 anonim válasza:
Olyan jó lenne megérteni, hogy felesleges itt megkérdezni, hogy valamilyen gyógyszer jó volt-e valakinek, volt-e tőle baja, voltak-e mellékhatások! Mert az, hogy 10 embernek jó volt, nem jelenti, hogy neked is az lesz, vagy ha 5-nek nem volt azt, hogy neked jó lesz. Mint ahogyan az sem, hogy valaki leríja, hogy volt "mellékhatása". Te, te vagy és nem más. Minden gyógyszernek lehetnek mellékhatásai, de szerencsére az a ritkább. Ami általában igaz az antibiotikumonra, hogy mellettük érdemes szedni probiotikumot, hogy megelőzd a hasmenést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!