Aflamin torokgyulladásra?
Figyelt kérdés
Másnak is írtak már fel aflamin port torokgyulladásra?
Ez reumás gyógyszer, eléggé meglepődtem rajta, de már itthon olvastam a tájékoztatót.
okt. 8. 20:54
1/7 anonim válasza:
Na jól kapaszkodj meg: a reuma az gyulladás. Az Aflamin pedig gyulladásgátló. Mint ahogy a nevében is benne van.
2/7 A kérdező kommentje:
Bunkókám a reuma mozgásszervi megbetegedés.
okt. 8. 21:30
3/7 anonim válasza:
A mozgásszervek gyulladásban vannak. Úgy csinálsz, mintha az lehetetlen lenne. Hát nem az.
4/7 anonim válasza:
Az aflamin egy nagyon erős cucc, inkább ne szedd be. Nem véletlenül vényköteles.
Próbáld meg az Isla szopogatósat. Kicsit fura íze van, de nagyon jó! És mézes-gyömbéres-citromos tea.
5/7 anonim válasza:
Ja, és a torokgyulladást baci okozza, az aflamin nem fertőtlenít :) Szóval ne. Mondom, vegyél Isla szopogatóst.
6/7 A kérdező kommentje:
Az Aflamint a háziorvos írta fel nekem erre a garatgyulladásra. 😔
De nem szedem inkább.
Köszönöm a tanácsot:)
Közben kaptam antibiotikumot is.
okt. 9. 07:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!