Vastagbéltükrözés előtt nem bírom meginni a 4 liter folyadékot?
Milyen folyadék? Az a por? Én leküldtem mindet, de ittam is melléje rengeteg vizet. Konkrétan 3 nap alatt iszok meg annyit, mint akkor. Lement mind, nem is volt túl vészes íze, inkább csak a mennyiség volt túl sok. Már azt sem tudtam, mit találjak ki, az utolsó másfél liter vissza akart jönni. Pedig lehet, hogy kellene még 1-2x..
Meddig kell meginnod? Hol csinálják a vizsgálatot?
Tegyük fel, hogy nem kamu a kérdés.
Reggeltől estig kell meginnod a négy litert, nem este egyszerre. És az előtte való héten is megválogatni, hogy mit eszel, de ezt mind elmondták, ha tényleg voltál orvosnál.
Szerinted mi lesz a vizsgálat végeredménye, ha nem tiszta a beled?
Mert a tükrözés előtti nap mindenkinél azzal telik, hogy a vécé mellől el nem mozdul, mert minden kijön az emberből.
„Miért kellene reggeltől innia?”
Mert négy literről van szó. Azt azért elég nehéz a kisebb súlyúaknak benyomni. De az átlagosaknak is.
Mert normális orvos reggel tükröz, nem délután.
„kezdjem el előbb iszogatni”
Önmagadnak mondasz ellent... Na, akkor, mikor is?
Nem tudom, felétek hogy van, de nekem 3 is volt délután. Igaz, ebből az egyik gyomor ( másik 2 altatásban, egyszerre) volt. Most magánban voltam, havi 1 alkalommal van itt a drnő, egész nap csinálja. Nekem pl 1/4 4-re volt időpontom. Altatásban.
Kezdjem el előbb iszogatni. Nem mondok ellent. A papíromon az volt, hogy 16 órától igyak meg este 10-ig 3-at, a másikat reggel. ALTATÁSBAN végzett vizsgálat előtt 16 és éjfél között. MIVEL!!! nekem állandó hasmenés miatt volt csinálva, ráadásul én éjjel is van, hogy hasfogóval alszom, direkt!!! ezért mondta a drnő, hogy kezdjem előbb ( 14-15 óra körül) inni, hogy éjszaka ne legyen gond, ha nem érnék ki időben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!