Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tüdőszűrésen voltam tegnap....

Tüdőszűrésen voltam tegnap. Ez mit jelenthet??? Eredmény: A tüdőszűrésen készült felvétel pontos kiértékelésének érdekében kérjük, ismételten keresse fel intézményünket munkanapokon a mellékelt rendelési időben, az emeleti kartonozóban

Figyelt kérdés
szept. 13. 14:29
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ne temesd még magad! Lehet, hogy nem sikerült jól a felvétel, de akár egy régebbi fertőzésből, tüdőgyulladásból visszamaradt foltot is láthatnak. (anyukámat rendszeresen visszahívják, mert egy 30 évvel ezelőtti tüdőgyulladás maradványa látszik a felvételen)
szept. 14. 09:13
 12/21 anonim ***** válasza:

Bármi lehet. De ne parázz addig amég nem muszáj.

Engem is visszahivtak egyszer, aztán kiderult hogy két ér úgy fedte egymást hogy arnyeknak tűnt. De dedmamamat is mindig visszahivtak mert heges volt a tüdeje egy régi gyulladás miatt.

szept. 15. 05:55
 13/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
Egyelőre nem aggódnék, de nem lehet tudni mi a baj a felvételen. Lehet, hogy csak az a baj, hogy oldalirányú felvétellel ki kell egészíteni, vagy nem tudom milyen gépen készült, lehet egy normál röntgennel kell megismételni. Lehet probléma is, de lehet csak egy árnyék, akár bőrredő is okozhat ilyet, mellbimbó is (férfinél is), sőt akár egy nagyméretű anyajegy is.
szept. 16. 19:47
 14/21 anonim ***** válasza:

13.

Mint látható, sok oka lehet. Csak annyit kéne csinálni, hogy a pár szavas félmondatot is hozzáteszik és máris nem lenne mindenkinek napokig 150 a pulzusa. De csak azért se, soha. Ez ilyen sport lehet direkt?

szept. 16. 19:51
 15/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
#14: Ebben van valami, de mivel nem lehet tudni mi az, ami látszik, ezért az sem lenne jobb, ha odaírnák, hogy egy foltárnyék miatt meg kell ismételni, így inkább semmit sem mondanak. Odamegy személyesen és majd megmondják szemtől szembe, tisztázzák a látottakat, ennél korrektebb megoldás nincs. Jó persze, ha pl. technikailag nem lett jó a kép, akkor azt lehetne közölni, az oké.
szept. 16. 19:56
 16/21 anonim ***** válasza:

15.

Hát pedig szerintem 3 eset van:

jó eredmény, rossz eredmény, meg értékelhetetlen kép. Igazán ki lehetne választani a telefonálás előtt, hogy az utóbbi 2-ből melyik. Tehát adott esetben mondják azt, igen, hogy "nem lehet tudni mi az, ami látszik", nem értem miért jobb ezt napok után ott közölni, mint ha előre tennék.

szept. 16. 20:00
 17/21 Ypszilon1980 ***** válasza:
#16: Pedig ez nem így van sajnos, de oké én a laikus véleményed elfogadom, ez sokkal bonyolultabb ennél.
szept. 16. 20:31
 18/21 anonim ***** válasza:
Mert a nem lehet tudni mi az ami látszik mivel megnyugtatóbb? :D
szept. 17. 06:56
 19/21 anonim ***** válasza:
#16, az nem, de a homályos vagy hibás kép azért kevésbé aggasztó. Azt megmondhatnák, és szerintem annak adatvédelmi akadálya se lenne.
szept. 17. 07:38
 20/21 A kérdező kommentje:
Na megmaradok 😆 Semmi nem volt, keszitettek egy ujabb felvetelt, meg egyet jobb oldalrol, ami kizart minden ketseget. Azota jol alszom 😆
szept. 17. 07:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!