Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kistarcsai Flór Ferenc kórház...

Kistarcsai Flór Ferenc kórház nőgyógyászati osztály vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

#kórház #nőgyógyászat #flór ferenc kórház vélemények #flór ferenc kórház nőgyógyászati osztály
szept. 13. 11:45
 1/2 A kérdező kommentje:

A nőgyógyászati osztályról szeretnék véleményt írni, mert ilyen ellátást, amilyet én kaptam ott az egynapos benntartózkodásom és kisműtétem alatt 2024. szeptemberében, én a magyar állami egészségügyben még nem tapasztaltam! Teljes szakmai profizmus, korrekt bánásmód, kedvesség. Mindenről alaposan és részletesen tájékoztatnak, minden felmerülő kérdésemre készségesen és szívélyesen válaszolnak. Az orvosok és nővérek partnernek és felnőttnek tekintenek, emberként és nem tárgyként bánnak velem. Közben jó a hangulat, a munkatársak kedvesek és türelmesek, oldják a betegekben a feszültséget, igyekeznek megnyugtatni és nem megijeszteni őket. Odafigyelnek rájuk, de nem zaklatják őket, és hagyják nyugodtan pihenni, lábadozni is. A kórtermek tiszták és szépek (a miénk klimatizált volt), a vizsgálók és műtők modernek és igényesen berendezettek. A látogatói wc akár egy magánkórházé, szappannal és wc-papírral ellátva. A folyosói automatában pedig még apás ruha is kapható a szüléshez! Egyetlen negatívumot nem tudok tehát megemlíteni, csupa jót tudok csak írni a Flór Ferenc kórház nőgyógyászati osztályáról! Magánúton sem részesülhettem volna ennél magasabb színvonalú ellátásban, tehát ezúton is szeretném kifejezni az őszinte hálámat és megbecsülésemet minden ott dolgozó felé! Nagyon köszönöm a munkájukat, és mindazt, amit ennek során értem tettek! Isten gazdag áldását kívánom az életükre! 🌺

De ettől függetlenül, az elmúlt időszakban számos rendelőben megfordultam egy életközepi teljes kivizsgálás részeként (magánban és államiban egyaránt, szemészeten, fül- orr gégészeten, nőgyógyászaton, hasi UH-on, mammográfián, háziorvosnál, laborban stb.), és azt kell mondanom, hogy semmilyen különbséget nem találtam a két ellátási forma között, sőt! Hála Istennek - nagy meglepetésemre - csupa jó tapasztalatot szereztem az állami egészségügyben is, így részemről nem aggódom különösebben a magyar egészségügy helyzete miatt, mert összességében szerintem jó irányba haladnak a dolgok. Én mindezek után abszolút bizakodó vagyok. 😇

A google-ba is leírtam a véleményemet, de ott nem jelent meg. Nyilván nem kompatibilis az utóbbi idők magyar egészségügyet véres rongyként körbehordozó kormányellenes propagandájával. 😉

szept. 13. 11:46
 2/2 anonim ***** válasza:
Örömmel olvastam, ez igazán jó hír! Köszönöm.
szept. 13. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!