Nem kellene az idősebb orvosokat eltiltani az orvosi tevékenységektől?
Figyelt kérdés
Az ügyeletek kapcsán a 60 felettieket szokás „leidősezni”, én azért 65 éves korukig hagynám őket dolgozni, de tovább nem.
Tudom, erre mondják, hogy akkor teljesen összedőlne az egészségügy az országban, de az már így is összedőlt, és a betegbiztonság szempontjából azért csak jobb lenne, ha nem 70-75-80 vagy még idősebb orvosok foglalkoznának betegtársainkkal.
szept. 11. 12:50
1/2 anonim válasza:
A hozzá nem értőket kéne eltiltani az orvosi tevékenységtől, nem az idősebb orvosokat. Aki ameddig alkalmas rá, csinálja. Sok fiatal van, akikre egy földimogyorót nem bíznék, nemhogy az egészségemet.
2/2 Barbacsek92 válasza:
Múlt hónapban hunyt el sajnos a háziorvosom. 83 éves volt és még dolgozott. Csoda egy orvos volt. Nem a kor számít szerintem. Aki jó orvos és egészségileg rendben van és bírja is, miért ne praktizáljon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!