Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Neurológián hogy történik a...

Neurológián hogy történik a kivizsgálás ha a fülemmel van probléma?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam fül orr gégészeten és kaptam egy beutalót neurológiára, hogy nem e centrális ok miatt romlott a hallásom. Csak az egyik fülem rossz, és bizonyos frekvencián nem hallok, + néha szedulok.

Nem tudom elképzelni hogy ott hogy vizsgálnak meg.

aug. 28. 15:52
 1/7 anonim ***** válasza:
Na ez engem is érdekel. Nekem is van gond a hallásommal, de neurológiai vizsgálatra sosem kűldtek vele. Lehetséges, hogy majd a neurológustól kapsz beutalót MRT vizsgálatra, ami talán kimutat valamit. Ha voltál neurológiai vizsgálaton, légyszíves írd meg nekem, mit vizsgáltak ott, mert tényleg nagyon kíváncsi vagyok.
aug. 28. 16:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Van erre külön orvos. Ültem a székben,a fejemre izotópokat ragasztottak.15 perces volt ez a vizsgálat.Semmivel sem jutottam előbbre .
aug. 28. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Pontosan úgy történik, ahogy kettes írja.
aug. 29. 00:10
 4/7 A kérdező kommentje:
Megírom 😊 Azért kuldtek amúgy mert szédülni is szoktam és elvileg ezért. Az orvos aki nézte a görbét a hallásommal ő írta rá hogy lásson neurológus. Mikor vissza mentem a másik orvoshoz még mondta is hogy hat most kolléga jó alaposan kivizsgálja, szóval ő is meglepődött 😅
aug. 29. 07:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Amiatt meg hogy csak az egyik fülem rossz + szédülés még koponya MRI is lesz amin nagyon meglepődtem, mert nem gondoltam volna hogy oda is kapok.
aug. 29. 07:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Hali. Ma voltam, de nagyot csalódtam. Valami gebasz volt az időpontjaimmal, egy csomó be volt írva amikről én nem tudtam. Mondtam hogy én ezekről nem tudok, de lemondom őket. Bár nem tudom mit hisznek, hogy jókedvemből járok orvoshoz?kaptam egy monológot, hogy ezért is van hosszú várólista. Mondtam hogy tudom, egészségügyben dolgozok. Végül nagy nehezen at tértünk a problémára. Elmondtam, majd közölte hogy ő ezzel nem tud mit kezdeni 😂 azt mondta 5-10% a szédülés neurológia oka. Aztán megnézte a reflexeimet. Azt mondta okes, az Achilles reflex egyik oldalon kicsit gyengébb. Mondtam hogy sokszor faj a derekam. De hogy ez reumatológia. Mondtam hogy oké, ezzel egyik barátom neurológushoz ment. Na a végén azt mondta hogy menjek oda, és meg 2x elmondta hogy mondjam le az időpontokat.
szept. 26. 16:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Csodálatos doki.
szept. 26. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!