Át kell jelentkeznem gyerek házi orvostól felnőtt háziorvoshoz, mivel elmúltam 18. Mennyi időbe telik az adminisztrálás, vagyis amennyit ott kell lennem? (időpontra kell mennem utána) Ha nincs semmi panaszom, lesz vizsgálat?
Figyelt kérdés
#felnőtt háziorvos #gyerek háziorvos
aug. 27. 22:17
1/5 anonim válasza:
Az új helyre a volt orvosod mindent átküld.
1 vizsgálatra viszont majd be kell menni.
2/5 anonim válasza:
Mivel kevés az orvos, eltarthat egy darabig, mire átvesznek, vizsgálni nincs idejük.
3/5 anonim válasza:
Hát én már huszonéves voltam mikor orvoshoz kellett mennem, simán besétáltam a helyihez és ennyi, ők intéztek mindent.
4/5 Ypszilon1980 válasza:
Orvos függő. Nálam úgy zajlott anno, hogy odamentem a régihez, akkor még nekünk kiadták a kartont, új orvoshoz lementem, odaadtam, megkérdezte milyen betegségeim vannak, van-e panaszom, azt ennyi. Gondolom gyorsan azért átfutotta a kartont is, de én arra nem emlékszem. Ma már az orvosomnál minden a gépen van, ergo gondolom számítógépen akkor az adatokat is át lehet küldeni másik orvosnak. De amúgy ott van az EESZT-d is.
5/5 anonim válasza:
Én mindig csak be mentem, megbeszéltem vele, hogy hozzá mennék át, mert költöztem és ők elkérték az előző helyről.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!