Hol vagy hogyan tudom beoltatni magam hepatitis-b ellen felnőttként?
Gyerekként valamiért nem kaptam meg a második hepatitis oltásomat. Orvosi egyetemre járok és az alkalmassági vizsgálathoz kell hogy rendelkezzek a második hepatitis b oltással.
Hol tudom magamat beoltatni?
Háziorvos vagy Oltóközpont.
De az egyetemi koli orvosa is beadja. :)
3!
Még jó, hogy az orvosok zöme hisz bennük! Ha nem tennék, akkor még ma is hullanánk, mint a legyek kanyarótól, himlőtől, torokgyíktól, hepatitistől, tetanusztól, stb., stb.
3
Inkább akkor aggódnék, ha nem hinne benne.
Egyébként házi orvos.
Szia!
Melyik orvosira fogsz járni?
A héten voltam foglalkozás-egészségügyi alkalmasságin, amire a teljes rutin és szerológiai vizsgálat eredményével mentem (ezeket a vizsgálatokat az egyetem biztosítja).
Esetemben itt derült ki, hiába vagyok oltott, alacsony az ellenanyagszintem, nem alakult ki a védettség, így újra meg kell kapjam majd az oltást, amit az egyetem Foglalkozás-egészségügyi Szolgálata intéz majd (küldik majd az időpontot), nincs ezzel külön teendőm.
Szerintem esetedben is az egyetem biztosítja majd az oltóanyagot. De tájékozódj a tanulmányi előadód pl.biztos tud segíteni!
Ha van kérdés, irjál privátban nyugodtan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!