Várandóssági vérvételen voltam 08.14.-én másfél hete. Akkor nem fájt a szúrás viszont utána dió nagyságú púp lett a kezem és lilaság. Még ezen is túl lettem volna kentem és borogattam, de a szúrás helyétől odébb szintén lila nyomok vannak rajtam..*?
..* szóval máshol is van rajtam lilaság nem kör alakban.
Ma viszont a könyökömnél is megjelent egy lilás kör.
Kicsit kezdek megijedni hogy ez mi lehet.
Valaki járt már hasonló cipőben?
Az eredményemmel majd csak kedden jutok el orvoshoz, de megvagyok ijedve, pláne hogy kismama vagyok. Egyébként online felületen már láttam az eredményt és nem lett rossz.
Lioton terhesség alatt nem ajánlott sajnos.
Borogatni tudtam meg fekete nadálytőt használtam rá, de fura hogy máshol is megjelenik a folt.
Én még ilyet nem láttam korábban.
Nekem másfél hete volt vércukor terhelésem, ugyan így jártam nagyon csúnya volt és nagyon fajt lila és pukli .
Ahogy írtam másfél hete volt és meg mindig egy nagyon picit látszik , de már be gyógyult szóval nyugi kismama semmi baj nem lesz ne aggódj .
Üdv , 26 hetes kismama:)
De aranyos vagy! Nagyon szépen köszönöm, igazán megnyugtató válasz.
Boldog babavárást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!