Hogyan hajtják a végre a gyomortükrözést olyan emberen, aki nem bír egy gyógyszert lenyelni egészben?
Figyelt kérdés
C vitamin nagyságúra gondolok.aug. 21. 23:07
1/15 anonim válasza:
Szerintem pont nem érdekli őket,a lényeg hogy meglegyen
2/15 anonim válasza:
Ledugják azt a kamerát így is, úgy is, nem foglalkoznak vele, hogy magadtól mit tudsz lenyelni.
3/15 anonim válasza:
Jól írták előttem. Simán letolják, nem érdekli őket. Ha érdekelné, akkor elég sokszor nem tudnák elvégezni.
4/15 anonim válasza:
Nos igen, ne aggódj azon, hogy te nem tudsz dolgokat lenyelni, szépen megkapod a lidokain sprét, aztán már küldik is le a csövet. Olyan szerintem még nem volt, hogy valakinek nem ment le egy rutinos orvos kezében.
5/15 Ypszilon1980 válasza:
Lenyomják simán, senkit sem érdekel mit tudsz lenyelni és mit nem.
6/15 anonim válasza:
Igaz, nem foglalkoznak vele. Én is így jártam. Elég rossz volt.
7/15 anonim válasza:
6
Ha foglalkoztak volta vele, lassan csinálják rosszabb lett volna.
8/15 anonim válasza:
Így is úgy is rossz szerintem egy ilyen vizsgálat.
9/15 A kérdező kommentje:
Meg a vizet is képes vagyok félrenyelni, a kaját minden nap fér a j
, akkor hogy vezetik le azt a vastag csövet?
aug. 30. 21:20
10/15 A kérdező kommentje:
A kaját minden nap félrenyelem.
És akkor hogy vezetik le azt a vastag csövet?
aug. 30. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!