FESS orrpolip orrsövény műtét után orrdugulás normális, és meddig tart?
Szerintem 1 hét rémálom vár rád
De ezt szerintem elmondta a doki a mütét előtt...
Állítólag 1-2 hét nagyon rossz. Nagyon bátor vagy, nekem is meg kéne mműttetni, de pont azér5 nem merten még belevágni, mert mindenki akit megkérdeztem, ugyanezt mondta. De azt is, hogy utána ég és föld volt a különbség és összességében megérte a szenvedés. Végül is elég nagy műtétről van szó.
Szerintem próbáld ugyanazokat csinálni a torok szárazságra, amiket náthánál is.
#1 nem mondta mindenkinél más sajnos egyéni
#2 köszönöm, pokoli kínok, a tampon kivételénél majdnem elájultam, lefektettek levegős ágyba utána, szóval nem fogok neked hazudni iszonyatos az egész. De csináltasd meg, én is húztam 20 évig aztán már a szem gödröm agyam környékén volt válladék úgy döntöttem ez nem játék, orrsövény orrpolip orrkagyló mindent megműtöttek remélem jól. Köszönöm h irtál
#3 akkor szerencsés vagy, nekem brutál dugul
#3 vagyok. Én egy pillantra szerintem el is ájultam. Egyik pillanatban még ptt a kezemben a vesetál, az orvos meg rángatta a tamponok madzagjait, a következő emlék pedig az, hogy a másik orvos tart, hogy le ne forduljak a székről, a vesetál még a kezemben, de tele véres, megdagadt tamponnal, ömlik az orromból a vér, a másik orvos meg gyártya a parittya kötést.
Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!