A panoráma röntgent itthon megnézhetem a gépben?
Figyelt kérdés
Ma voltam panorámán. Fogorvosom mondta, hogy majd vigyem be neki, de most szabin van 2 hétig. Annyira érdekel, hogy milyen lett, megszeretném nézni. Az SZTK
CD-n adta ide, szóval ha berakom a gépbe, akkor megtudom nézni? Utána meg csak simán kiveszem a CD-t? Nem lesz semmi baja, vagy valami?
aug. 13. 14:02
1/7 anonim válasza:
Meg. Lehet kell hozzá valamilyen egyedi program ami megnyitja. Én az MR vizsgálatom eredményét néztem meg. Kiadták cd-n, googleban rákerestem milyen programmal lehet megnyitni, feltelepítettem és simán megnéztem.
Volt hogy a reumatológus nem tudta megnézni. Bevittem a saját laptopom és megmutattam neki azon.
2/7 Ypszilon1980 válasza:
Meg tudod nézni igen. Da dicom formátumban van rajta, akkir általában van rajta program is, amivel meg tudod nyitni, de ha mégsem, akkor letöltöd a micro dicom progit és azzal is meg tudod. Néha előfordul, hogy jpg formátumban van, akkor windows simán megnyitja. CD ettől nem sérül.
3/7 anonim válasza:
Én eddig csak sima jpg formátumú röntgeneket kaptam cd-n, azt simán meg tudod nézni. Cd-t nemigen tudsz tönkre tenni azzal hogy beolvasod a gépeddel.
4/7 A kérdező kommentje:
JPG volt, simán megnyitottam :) Köszönöm a segítséget
aug. 13. 17:50
6/7 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudom megmondani, nem értek hozzá. De igazából csak azért kellett elmennem, hogy a bölcsességfogakat lássuk hogyan jönnek majd ki. Eddig 1 kezdett el kijönni, de azzal nincs semmi.
aug. 13. 19:49
7/7 anonim válasza:
Mindjárt sejtettem, hogy kár lesz bele az energia, mert úgysem tudod értelmezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!